fredag, november 23, 2007

julkort!!


jag har gjort ett julkort, men kände att de inte blev bra, jag har gjort ett projekt som har tagit sån tid, men jag kan inte lägga ut de här ...ännu, så jag har inte pallat att göra några kort, så i år köper jag nog färdiga att skicka.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men jag tycker det är superfint!! Var rädd om dig och må så gott!

kramen

Karma sa...

Snyggt med chipboards bokstäverna o flossen runt! Ska bli kul att se ditt projekt sen. Kram

Lisbet sa...

Helgen ska bli rätt lugn har fått hem Lisa marklunds sista bok som jag bara har till låns i två veckor. Så det blir att läsa den och många säger att man vill gärna läsa,,länge för den är bra. Tänker avsluta veckan med en blogrunda.

Ha nu en underbar helg.

Lisbet sa...

Hej!

Jag har tittat in till dig och sett vilka detaljer du använder i dina LO´s. Det är för att jag designar digitala Kit och samlar info om vad man i Sverige använder för grejor – även i pappers scrap. Titta gärna in och se mitt CT team.

Ha en bra dag

kikko sa...

Hvis du vil ha knapper til ditt pyssel kan du få av meg. jeg har over 1000 knaper i alle farger, størrelse og former.Håper du likte julekorten.Grethe

Lisbet sa...

Tar mig en liten blogrunda eftersom jag inte vet om det blir någon före jul. Tack för alla fina layouter, kort och skapelser som du visat upp under året. Jag har blivit så inspirerad. Försök nu att ta ner tempot och riktigt njuta av sista advent och sedan julen.

God jul

Anonym sa...

Hej & god forsättning på julen!
Hoppas ni hade en bra julafton!
Nu måste du visa oss vad det är för alster du hållit på med hela hösten hihi
Kramar från oss i Lysekil