lördag, augusti 25, 2007

4:e sidan

Nu har jag även gjort 4:e sidan, ser lite tomt ut så här på bilden, men ´när man stänger albumet så blir de en massa grejer runt om.De är rätt kul att göra sånt här tycker jag.
jag var tvungen att åka till distriktsköterskan här hemma i går med Willgot för han har fått 4 myggbett på benet så de har svullnat upp jättemycke, så jag fick medicin till honom, så jag var inte på jobb förrän kl 9.00 igår, sen när kl var 10.00 så ringer elliots fröken och säger att han har ramlat och gjort sej illa i armen, så jag var ju tvungen att åka till VC i Landskrona med honom oxå, läkaren klämde och kände och beslöt sej för att skicka oss till röntken...in och röntkades sen tillbaka till läkaren som konstaterade att Elliot brutit armbågen, men behövde lite fler bilder, så de va bara att gå tillbaka till röntken och ta fler bilder, sen ner till läkaren igen som sa att vi var tvungna till att åka till Lunds lasarett eftersom dom inte har någon ortoped i Landskrona...sagt och gjort, in i bilen och till Lund där dom konstaterade de jag redan visste...elliot hade brutit armbågen..men dom gipsade inte eftersom man tydligen inte gipsar armbågar längre med risk för att man kan bli så stel att man aldrig kan räta ut den igen, så de va bara en mitella och tack o hej.....sicken dag!!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilka härliga scrapalster du har gjort på sistone!! Jättehärliga färger och så fina foton. :) Trist med grabbens armbåge, hoppas han inte har alltför ont. Kram!

Anonym sa...

Nämen, vilken dag.
hoppas att bägge sönerna mår bättre nu!
Kul att du har kommit igång med bröllopsalbumet!
/Anna

Camilla sa...

oj vad du har legat i! Både med albumet och med sönerna idag. Linnea bröt benet när hon var tre år och hon fick inte heller något gips, bara ett stödbandage. Efter 3 veckor skulle det bort och hon skulle börja använda sitt ben! Otroligt vad barn läker fort. Hoppas det är bättre med barnen!

Det skulle vara så kul att få se ditt album irl...!

Kram

Anonym sa...

Men vilken dag!!! Vissa dar är verkligen mer intensiva än andra...

Stor kram tjejen och tack för att du hör av dig!!!

/Tanja

Karma sa...

Nämen herregud!! stackars er, låter inget kul alls. Hoppas Elliots arm läker snabbt o att han inte har alltför ont. Kram på dig!

Sanna F sa...

Jätte jätte fina bröllops layouter!!!