lördag, juli 28, 2007

NU!!!

Nu kan jag nog lägga ut projektet jag har pysslat lite med, skall på dop i dag och då har jag köpt en vanlig burk, en sån 1litare som man köper färg i, och den har jag dekorerat och lagt pixiböcker i, hoppas nu inte mamman till den lilla som skall döpas är här inne och kollar idag...hoppas hon har fullt upp, så att hon inte hinner gå in här och kolla...denna är i stället för ett kort så att säga. skall bara fixa till den lite så inte te.x bandet sitter snett och lite såna saker...hi hi. På den lilla lila lappen jag skrivit ut, står de om hur ett stenbocks barn är.








torsdag, juli 26, 2007

virus!!!!!!!!!!!

Jag har haft ett virus i min dator, som hänger i hop med Msn, så jag fick tömma hela datorn och lägga in allt på nytt igen(inte jag i egen hög person, men min rara granne Anders hjälpte mej)...Så flickor, när ni sitter på Msn och helt plötsligt så kommer det ett meddelande i från en vän, kan oxå va den du pratar med just då, där det står typ..."du och jag...eller?????, skall du och jag kolla foto:). eller nåt liknande...de står ofta så, var då uppmärksam på och ring då helst upp denna person och fråga om hon eller han har skrivit så, för skriver du tillbaka , så skickar "viruset" en länk tillbaka...OBS!!!!!!!!!! klicka inte på denna länken"även om du tror det är från väninnan" för då kraschar hela datorn. vill bara varna er!!!!!

Jag har pysslat med en sak, men jag kan inte lägga ut den här ännu, för jag skall lämna den på Lördag, så jag lägger ut den lite senare....

fredag, juli 13, 2007

kort!!


Jag har gjort ett beställningskort som har hängt över mej en tid...typ 2 månader. de e till att vara ute i god tid och beställa.hi hi, men för den sakens skull så behöver ju inte jag vänta till sista dagen..men de e jag i ett nötskal.

Jag har semester nu, men de e ju inget sommarväder direkt, inte kan man sola och inte kan man bada..MEN...man kan slappa.