onsdag, maj 30, 2007

Lera!!

Jag har inte slutat att göra kort, jag e bara så trött på de...har ingen inspiration över huvud taget, kanske är det för att de är så fint väder och varmt så man vill vara ute istället Men...vi e ett antal tjejer som skall pyssla den 5 juni, så jag har faktiskt köpt lera i stället som torkar i rumstemperatur efter 2-3 dygn, så jag tänkte att jag skulle göra små figurer i stället (om jag nu klarar av det) och sen måla dom...Hmmm!!! vi får se om de blir nån figur värd att lägga ut på bloggen...hi hi.
kram på er.

fredag, maj 11, 2007

Dopkort!!!


fick en beställning på ett dopkort...jajjemän svarade jag, krukset var ju bara att de skulle vara nåt typ "landskrona BOIS", hmmmm....hur skall jag göra, sagt och gjort, jag åkte till deras lilla butik och köpte ett emblem, men sen då....va skulle jag nu hitta på med detta emblem, idé torka...men jag fixa till de, och de blev skitfräckt, men när jag väl hade scannat in de, så såg de ju inte alls fräckt ut, ungefär som om det inte är nåt där de vita är, blekt liksom...men men, hon blev jätte nöjd..men dopkort...jag vet inte de ja..

torsdag, maj 03, 2007

Elvis!!


Jag har gjort ett kort till en på jobbet, hennes pojk skall ta studenten och älskar Elvis, så jag har satt lite elvisbilder på kortet, killen heter Per, men jag har skrivit Per-Elvis har tagit studenten!


snygge dubbelnamnet...hi hi



OCH...ett stort tack till Mållan som stämplade en student och skickade till mej..kram på dej!!

tisdag, maj 01, 2007

nytt kort!!






Idag har jag gjort ett kort till en väninnas (kusin eller om de nu va kusinbarn) jag har ju lite pysselsvacka nu, men får man en

beställning så får man...så här blev de, och hon blev helnöjd, bilden blev lite mer blå än va kortet är



Klippt mej har jag oxå gjort, ni som inte känner mej ser ju ingen skillnad eftersom ni inte vet hur jag såg ut innan hi hi..men de e sommarkort nu..