söndag, januari 28, 2007

söndag igen ja!!

Idag har jag gjort ett kort till lille Edwin, de är min systers lille son, jag har ju gjort ett till hans syster Nelly så han får ju oxå få ett, men kan ju inte göra skillnad på tvillingarna...jag satte ingen stämpel på detta, för de hade blitt för mycke, så ett litet mussepigg gem fick bli bra...jag har lite svårt för att dekorera när det redan är mycke på pappret, de blir lite rörigt ..men jag lär mej väl..

lördag, januari 27, 2007

ett nytt kort!!

nu har jag gjort ett nytt kort till, jag brukar ju använda rosa, men nu har jag avancerat...nu e de lila..hi hi
I går tittade vi på "så skall de låta" sicket skitbra tvillingpar som va med där och sjöng, såna käcka artister gillar vi, men va fan va de andra...gamla "jazztanter"...nej in med lite ösigare artister..

torsdag, januari 25, 2007

snart skall jag byta mobiltelefon!!


Nu skall jag snart byta min mobiltelefon, för abbonemanget går ut i februari, så jag har varit inne på massa sidor och kollat va jag skulle vilja ha för en, så jag har nu hittat en som jag tycker e jättefin men den finns väl inte när jag skall byta.E den inte tjusig? Jag gillar färgerna och hela designen..

onsdag, januari 24, 2007

så här litet har jag de!!!



Så här ser min pysselhörna ut, men de e ju tur att man har lådor i skrivbordet så man kan få undan lite grejjer, Gubben sitter ju här och spelar maijhong, och då kan ju inte jag säga...flytta dej nu skall jag pyssla, så jag får ta mitt pick och pack och flytta ut i köket, jag tycker att jag har ordning på mina saker, men de tycker ju inte min man...så nu skall jag försöka fixa en annan plats...hi hi




jag som precis har börjat samla på mej..ha ha ...tänk när jag HAR samlat på mej, då skall vi se hur tonen e här hemmade ser rörigt ut, men jag har koll.

ett nytt kort!!

jag har gjort ett nytt kort, men för tillfället så har jag ingen större lust, men jag känner ändå att jag måste, för innerst inne så vill jag ju, därför blir de lite si och så.

måndag, januari 22, 2007

åhhh!!! jag ångrar mej

va sur man kan bli när man har gjort ett kort, så skall man till att sätta nåt extra bara för att de ser tomt ut..osså ångrar man sej när man gjort de, och kan inte ta bort de igen...skit!!!!.

jag skulle sätta en "vaxdutt" i hörnen, men den färgen stämde ju inte alls med den färgen som vaxet va...jag kunde ju ha testat på ett vanligt papper, men så smart var jag inte förrän efteråt.

torsdag, januari 18, 2007

i morgon e de fredag!!!

Nu har jag sett till att göra ett flickkort till en alldeles ny bebisJag blev faktiskt ganska nöjd själv, och de skall mycke till för att jag skall bli de, och jag beställde massa papper för längesen, och idag kom dom på posten, de e roligare när man glömt va man beställt, men men ..va tror ni...hmmm bara rosa papper...hihi

söndag, januari 14, 2007

Jisses va här blåser!!

Jag satte mej ner och skulle göra ett kort i dag, med värsta visionen..men nähh..kreativiteten var som bortblåst, jag kom inte på nånting, så de blev jätte enkelt. Men nu så ringde min svåger och sa att han och sambon hade fått en flicka...hihi nu kan jag i allafall få göra ett riktigt rosa flickkort, de längtar jag till..Jag brukar alltid ta kort på mina kort utomhus i dagsljus, eftersom de blir bäst då, eftersom jag inte direkt har nån "monsterkamera", men idag, så kunde jag inte lägga kortet ute, för då hade jag nog aldrig sett de igen, de blåser ju inte lite som sagt.. Jag tar ett nytt en annan dag.

söndag, januari 07, 2007

Söndag igen!!!

Jag har gjort ett kort till en kille på mammas jobb som fyller år, jag visste inte riktigt hur jag skulle göra eftersom jag inga direkt "killgrejjer" har, men de blev ganska bra ändå, även om 3 och 0 skulle varit lite större.

de e ju fan att man inte har bättre kamera..:(

torsdag, januari 04, 2007

Va bra att Martin spelar Mahjong.....

.....För då kan jag ju pyssla..hi hi.


Jag har gjort 2 st kort, ett lite mindre och ett i vanlig storlek, men på de lilla tyckte jag inte det blev fint med nån stämpel på, så jag gjorde de enkelt bara.. Jag kan ju inte redigera, så de blev grannens golv med oxå, men men ..jag får väl lära mej.