söndag, november 26, 2006

ett litet kort!!!

Så där då var de söndag, och jag har gjort ett litet kort, de e lite tamt, men skall jag hinna med att göra julkort till jul, så får jag snabba mej
Åhhh va jobbiga ungarna är idag, jag tror jag blir helknäpp, men nu e klockan mycke, så nu åker dom i säng. jag skriver mer en annan dag.

torsdag, november 16, 2006

willgots födelsedag!!!

Åhhh!!! va jag tycker de är synd att man skall jobba hela dagen när barnen fyller år, men sånt e livet, vi har köpt en lite större traktor till honom i dag, som man kan köpa släp och massa andra grejer till, men det fick räcka med traktorn i dag, den kostade ju för jäv.. 399kr, det är inte klokt va leksaker e dyrt.

Igår var jag hos carina och pysslade, då gjorde jag mej ett kort, men jag fick världens idétorka när jag satt där, men så här blec de i alla falldet är så tåkigt när man e sååå sugen på att pyssla så kommer man inte på nånting.

söndag, november 12, 2006

Ett icke rött julkort!!




Idag é de söndag och de har varit hagelskurar hela dagen, men va gör de, jag har gjort ett litet kort i stället, vem har sagt att man måste göra RÖDA julkort, bara de står god jul..hihiLite rart kort tycker jag, även om de nu inte é rött och juligt.

fredag, november 10, 2006

så, då fick jag svar på de!!

Var på barnkliniken med willgot i går, där fick jag reda på varför han har feber och är sjuk en ggn i månaden..han har för stora halsmandlar, så varje ggn nån i hans närhet har nån bakterie i kroppen så åker han på de, och de sätter sej i halsen, så nu skall jag få en remiss till öra, näsa, hals, så dom skall nog operera bort dom...kul kul.. de sämsta är ju att jag åker oxå alltid på de.



Jag fick ju i alla fall pysslat lite på kvällen och fick till ett litet korttycker själv att de e lite smågulligt..
I eftermiddag kommer mamma o pappa hit, sen 18.45 så skall mamma prova min frisör..spännande att se om hon blir nöjd...herregud, jag missar nog idol då..opps!!

söndag, november 05, 2006

Söndag va de ja!!!

Idag har jag och min granne Carina varit på scrap expo i malmö, sååå mycke grejjer, jag skulle nog kunna göra slut på en hel månadslön där, men jag köpte några stämplar och papper och lite annat smått och gott, men de kostade oxå en del.


I går hade vi gäster på halloweenmiddag och Elliot hade inget att klä ut sej i , så han kom med en egen idé- Kan inte du sminka mej mamma???

Självklart, så han blev den lilla flickan jag aldrig fick
Visst blev han tjusig.. men de fick ju inte sitta kvar så värst länge, i fall nån ringde på dörren..hi hi.

fredag, november 03, 2006

Freda´kväll.

Idag har jag jobbat och på vägen hem köpte jag med mej pizza med vitlökssås, och jag kan lova att de e den bästa vitlökssåsen som finns på denna jord, man tar en stor bit av pizzan, sen drar man den rätt ner i burken....herre jisses så gott.



Idag har jag faktiskt inte bukrat upp med godis, för i morgon skall vi ha ett par kompisar här på halloween middag och deras dotter, och då blir de fett nog att äta...hi hi



Jag har gjort en gumma i saltlera oxå, men som sagt, kameran e inte nån höjdare